Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Magic: The Gathering v Colours

mtg-blog

Přátelé, rozhodli jsme se trochu odbočit z našeho obvyklého modelářského repertoáru, a zavítali jsme do divokých vod karetní hry Magic: The Gathering!

Už je to delší dobu, co slýcháme různá přání o zavedení kartiček Magic: The Gathering k nám do Colours of Warriors. Nakonec se nám to podařilo a jsme velice rádi, že můžeme šířit radost mezi hráče této oblíbené sběratelské karetní hry s dlouholetou tradicí. Zároveň jsme i součástí oficiální WPN (Wizards Play Network), tudíž eventy a veškeré odměny kolem nich, budou podporovány mnohými šťavnatými promo kousky a Wizardským pozlátkem. Děkujeme velice Ondřeji Kaasovi, který se velmi zasloužil o zavedení MTG sekce do Colours!

Ale co bude dál? Celá sekce Magic: The Gathering a všechny aktivity kolem jsou na samém začátku. Celý směr je pro nás velmi čerstvý. Navíc když to řekneme zcela upřímně, naší specializací budou vždy miniatury a modelářství. Poprosili bychom vás tedy o trpělivost. Karetní sortiment s herním příslušenstvím a doplňky plánujeme postupně rozšiřovat a vytvářet tak příjemné prostředí pro hraní.

Co do budoucna chystáme:

  • Rádi bychom zavedli pravidelné drafty poslední edice. Vždy bude záležet na domluvě v komunitě (skrze Ondřeje). Pokud bude zájem, můžeme pak pravidelné eventy ukotvit na konkrétní den přímo u nás v Colours. Prozatím bedlivě sledujte v oficiální aplikaci MTG Companion nadcházející eventy (pssst, první draft v Colours je už zítra, 21.2 v 17:30). Ta aplikace je důležitá, skrze ni se bude dít naprostá většina akcí.

  • Podporujeme eventy formátů Modern & Pioneer, které se konají tradičně v podniku Hostinec Na Potravinách (Radčická 4). A jak ta podpora vypadá? Až dostaneme promo materiály od dodavatele, budou k dostání na akcích Na Potravinách, ale i u nás. To samé platí i pro preview nových edic.

  • Chcete hrát Magic i u nás v Colours? Není problém! Berte však prosím v potaz, že u nás hraje hodně wargamerů a barví mnoho modelářů. Ve vrchním patře máme přibližně 4 stoly pro dva hráče, a v dolním dva stolky přistavené k sobě až pro čtyři hráče. V případě, že byste plánovali přijít ve větším počtu, doporučujeme zařídit si rezervaci (messenger / telefon). My vám pak stoly na konkrétní čas podržíme.

Máte další dotazy ohledně akcí nebo plánovaných produktů? Zeptejte se přímo Ondřeje skrze email (ondra@coloursofwarriors.com) nebo nám napište na Messenger.

Těšíme se na spoustu společných napínavých a radostných chvil u dalšího hobby!


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz