Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Mystery Challenge Season 2

Colours-Banner

Barvíři slyšte,

Pořádáme další MYSTERY CHALLENGE SEASON 2  pro všechny nadšence do barvení miniatur. Hlavním rysem této soutěže je, že dopředu nevíte co budete barvit, ani s čím budete barvit. Jedná se o výzvu, která prověří vaši fantazii, barvířské schopnosti, důvtip a vynalézavost.

Mystery Challenge tvoří jeden balíček. V něm najdete miniaturu, několik barev & štětec. Balíčky budou naprosto stejné, ale o obsahu se dozvíte až po jeho rozbalení. Vaším úkolem je nabarvit miniaturu tak, jak nejlépe dovedete.

Můžete použít POUZE věci z balíčku, nic navíc. Barvy můžete mezi sebou míchat nebo vrstvit. Použijte všechny, nebo naopak jen něco. Podstavec (pokud tam je) samozřejmě hraje také svoji roli. Možností je spousta, záleží pouze na vaší fantazii. Necháváme provedení čistě na vás, jen si musíte vystačit s tím, co máte v balíčku.

Výzva tedy spočívá v dovednostech, nikoli v kvalitě či množství vybavení.

Soutěžit se bude o voucher na nákup v Colours v hodnotě 500 kč, a o trofej Colours Mystery Season 2!

 

Jak se účastnit soutěže:

  1. Zakupte si vstupenku do soutěže v podobě MYSTERY balíčku (počet balíčků je omezený)

  2. Všechny objednané MYSTERY balíky posíláme 26.4 (v pátek)

  3. Jakmile MYSTERY balíček dostanete (může být i darován), stáváte se soutěžícím

 

Pravidla & Průběh soutěže:

  1. Můžete používat POUZE CO JE OBSAHEM BALÍČKU, nic jiného (samozřejmě kromě vody na ředění barev a palety)

  2. Je povoleno zakoupení jedné Mystery Challenge pouze jedním člověkem. Nemůžete tedy koupit dvě a více Mystery boxů naráz.
  3. Svoji práci můžete sdílet na jakékoli sociální síti. V případě označení @coloursofwarriors vaši práci rádi přesdílíme. Uvažte však, zdali tím nenahrajete svým soupeřům.

  4. Jakmile dostanete MYSTERY balíček do ruky, můžete začít pracovat. Soutěžní miniatury společně vystavíme 11.května (sobota) v 10:00 v Colours of Warriors na prezentaci všech soutěžících modelů. Na prodejně proběhne i bodovací hodnocení.

  5. Pokud se prezentace miniatur nebudete moct zúčastnit, je možné po předchozí domluvě zaslat miniaturu Zásilkovnou. Upozorňujeme, že se tímto připravujete o možnost hlasování. Miniatura pak musí dojít na výdejní místo nejpozději 9. května ve čtvrtek.

  6. V den soutěže bude obchod otevřen, je možnost nakupovat. Paintzóna a hrací zóna bude zavřená. Po akci bude probíhat naplánovaný workshop.

  7. Hlasovat o nejlepší miniaturu můžou všichni zúčastnění (může přijít kdokoliv). Každý dostane jeden hlasovacích token (barevná kostička = 1 bod), který může vhodit do kelímku svému favoritovi.

  8. Model s nejvyšším počtem bodů vyhrává soutěž.

  9. Vítěz vyhrává poukaz v hodnotě 500 kč na nákup v Colours společně s fyzickou trofejí Colours Mystery Season 2!

  10. Na závěr vyfotíme modely všech účastníků a zveřejníme v článku akce, případně vznikne video na našem FB i IG. Každá práce si zaslouží svůj highlight!

  11. Spoléháme na fair play

 Na co se v Mystery Challenge Season 2 připravit

Na první Mystery akci vybral výherce soutěže Šašan modrou barvu značky Mecha (Vallejo) - Titan Blue, jako další barvu pro Season 2. Dovolíme si snad jenom říct, že tato barva je původně určená pro airbrush (díky své naředěnosti), ale dá se použít i na štětec. Jen snad bude za potřebí většího množství vrstev, ale to je pouze jedna z podmínek tvořící výzvu pro zdatného barvíře!

Děkujeme všem za účast, přejeme hodně štěstí a pevnou ruku! 

IMG_4870-min

 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz