Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Naučíme vás hrát deskovku Zaklínač: Starý svět

Zaklínač 2-min

Přátelé, milerádi vás zveme na zkušební hraní dlouho očekávané deskové hry Zaklínač: Starý svět od vydavatelství Blackfire. Jedná se o hru pro 1 - 5 hráčů, ve které budete využívat schopnosti zvolené zaklínačské školy proti zástupu monster i svým kolegům. Zkuste si, jaké to je být zaklínačem na herním stole u nás v Colours. Vše potřebné vás naučíme, cesta k vítězství je už na vás!

 

Desková hra Zaklínač: Starý svět

Do ruky se nám dostala deluxe edice Zaklínače, která je speciální velkým množstvím herních miniatur! Každá bestie má svoji miniaturu a hra je tím pádem mnohem živější a zajímavější. Abyste na předváděcím hraní nedrželi v ruce šedé figurky, rozhodli jsme se je pro vás nabarvit. Navíc celá hra je přeložena do češtiny, takže herní karty s popisy a pravidly nebudou takový problém. 

Na herním plánu budete prozkoumávat jak města, tak hlavně i nebezpečnou divočinu. Chuť vydat se za dobrodružstvím vás může odměnit mnoha zajímavými questy a výbavou, ale zároveň také budete budovat svůj osobní příběh skrze řadu morálních rozhodnutí. S četnými boji s monstry přichází i nové bojové techniky a kombinace smrtících výpadů, úskoků a  fint, které vás uchrání před bestiemi. Ostatní zaklínači však představují také jistou hrozbu. Se svými kolegy můžete soupeřit v četných rvačkách za halasu bardů v tamějších krčmách. 

Pravačka svírá meč, v levačce cukají proudy prastaré magie, na krku vibruje medailon. Vydáváte se na cestu plnou nebezpečí a zajímavých příležitostí. Stojíte na rozcestí, kam se vydáte? 

Brzy si budete moct deskovku Zaklínač: Starý svět pořídit i na naší prodejně!

 

Naučíme tě to - stačí přijít

Ve spolupráci s vydavatelstvím Blackfire vás naučíme deskovku Zaklínač: Starý svět ještě před tím, než se vám dostane do ruky. Když už víte co dělat, hned máte větší šance na vítězství jako nejlepší zaklínač! V případě zájmu o hraní je potřeba se rezervovat na konkrétní čas. Tím si pojistíte místo u stolu a rovnou se můžete začít těšit na pořádnou řež.

Ve stanoveném čase se hrají dvě hry (na dvou stolech) současně, v každé hře se může účastnit až pět hráčů. K jednomu z herních stolů se můžete připojit v 16:00, nebo pak až v 18:00. Pokud ale chcete dělat jen morální podporu, nebo se zkrátka jen podívat na průběh hry, také vás rádi uvidíme.

Kde se bude hrát: Prodejna Colours of Warriors, Zbrojnická 2, Plzeň

Kdy: 6.9.2023

V kolik: Dvě hry v 16:00, další dvě hry v 18:00

Rezervace: Skrze tabulku

Průměrná herní doba: 90 - 150 minut

Počet hráčů: 1 - 5 

Věkové rozmezí: 14+ (věk berte prosím vždy s rezervou, nicméně hra je poměrně komplexní)

 

Těšíme se na vás!


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz