Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Draft v Colours

Colours of Warriors MTG Draft

Draft je jedním z nejoblíbenějších limited formátů hry Magic: The Gathering, který přináší hráčům nejen strategickou výzvu, ale i zábavu a příležitost k tvorbě vlastního balíčku. Všechny karty s kterými budete během turnaje hrát totiž skládáte přímo z boosterů, které dostanete na začátku eventu. Jak to tedy u nás probíhá? Každý týden vytváříme Facebook událost v které si rezervujete místo u stolu.

Vstupné začíná na 310,- což je cena přesně 3 boosterů + registrace do 👉 CofW Championship vol. I. Pak se skupina domluví "jak se dneska bude hrát" :)

- Redraft: Rare a Mythic karty jdou po eventu do poolu, zbytek Vám zůstává. Podle Vašeho umístění si pak každý hráč vybere jednu kartu z poolu dokud se nevyberou všechny karty.
- Booster navíc pro vítěze: Vstupné se navýší o cenu dalšího boosteru, které se potom použijou jako ceny pro TOP3 hráče eventu (obvykle 4, 3, 1). Všechny karty, které nadraftujete Vám potom zůstávájí.

Pro registraci přímo na eventu používáme officiální applikaci Companion (AndroidiOS). Lze se přihlásit pomocí Vašeho účtu, který používáte do MTG: Arena  případně se registrovat přes email.

Každý hráč získá 3 boostery během registrace. V applikaci poté uvidí kam si má sednout k stolu. Otevře první booster z kterého si vybere jednu kartu do svého balíčku. Zbytek obsahu boosteru pošle hráči po směru hodinových ručiček. Takto se pokračuje dokud se nevyčerpá první booster. Pak se pokračuje druhým a třetím boostrem kdy se vždy mění směr.

Do svého balíčku pak můžete dát libovolné množství basic zemí (k dispozici k půjčení) a můžete směle hrát!



Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz