Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Nový začátek

„V Kamigatské oblasti mají vázané košíky na svačinu, které použijí jen jediný den, když se jdou dívat na květiny. Po návratu je zahodí na zem a pošlapou. Konec je důležitý u všech věcí.“

- úryvek ze samurajského kodexu

Nová mainpage 

Je to tak, přátelé.

Náš e-shop se dostal ke svému konci. Za těch pár let zestárl, v lecčems byl neohrabaný, začal dělat chyby. Drželi jsme se tedy válečnické cesty bušidó a rozhodli se, že je na čase jeho plodný život ukončit.

Nezoufejte však! Na jeho ramenou vystoupí na světlo světa jeho duchovní syn a nástupce, pyšnící se novými funkcemi a vychytávkami! S čím k vám přichází nový e-shop:

tabulka parametrů u produktů (přibližující například obsah produktu a materiál) 

filtry pro efektivnější vyhledávání

více kategorií, více produktů

obecně přehlednější uspořádání webu

pravidelný blog, obsahující mimo jiné návody – nově rozdělené dle obtížnosti

nový (a fešný!) grafický kabátek

mnoho dalšího!

 

Kategorie

 

Hlavními cíli naší píle bylo tedy napravit chyby starého e-shopu, zefektivnit proces vyhledávání a poskytnout kupujícímu doplňující informace k produktům – takto již člověk u volby mnoha položek nemusí „střílet naslepo“ a může se přímo na webu seznámit s produktem téměř stejně efektivně, jako kdyby ho držel v ruce u nás v kamenné prodejně.

Tato rychlá stať nedokáže efektivně pojmout vše nové, které náš aktualizovaný web nabízí. Proto je teď na Vás, našich věrných zákaznících, abyste se pustili do prozkoumávání jeho nejzazších zákoutí.

Za celý tým Vám přejeme příjemné chvíle a úspěšně dovršené projekty při barvení Vašich miniatur!

 

 

 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz