Při neplatnosti dárkového poukazu nad 500CZK, zadejte prosím kód bez posledního čísla. CW-1000-0123-456[7]

Soutěž - Top Knight Paint (Warhammer 40k)

Soutěž - blog

Barvíři z dystopické budoucnosti slyšte!

Pořádáme první velkou soutěž, které se mohou účastnit jak místní modelářští štamgasti v Colours, tak i nadšenci přes internet. Soutěžit se bude o voucher na nákup v Colours v hodnotě 1000 kč, a o velkou cenu Colours Brush! Hlavním úkolem je nabarvit titánský model z řad Imperial nebo Chaos Knights. Hlasovat se bude prostřednictvím lajků. Podmínka vítězství je jednoduchá - vítězí model s největším počtem lajků. Účastník se může účastnit jak OFFLINE i ONLINE soutěže a to dokonce i se stejným modelem.

Nyní si řekneme bližší pravidla a průběh pro oba způsoby soutěže. 

Průběh ONLINE soutěže:

  • Na náš email (obchod@coloursofwarriors.com) zašlete přihlášku, která se bude skládat z vašeho jména (či přezdívky), kontaktu (mail + telefon), jména modelu a přiložené fotky rozdělané miniatury, se kterou chcete soutěžit. První fotka miniatury MUSÍ být ve fázi, kdy ji teprve začnete barvit (nebo skládat). Ideální a zároveň maximální hranice startovního stavu, je složená a jednobarevně naprimovaná miniatura. Přihlášky přijímáme nejpozději DO 6. LEDNA.

  • Model MUSÍ být ze seznamu povolených modelů (oficiální GW produkty), který naleznete v popisu níže.

  • Fotky svého postupu dále zasíláte na náš email do přesně daných TERMÍNŮ. Fotky od všech soutěžících následně hromadně zveřejníme na FB a IG. Za každou fotku vám kdokoli na internetu může dát lajk (na FB i na IG). Lajky se postupně sčítají ze všech zaslaných fotek. Je tedy ve vašem zájmu, aby vám vaši soutěžní fotku olajkovalo co nejvíce lidí. V případě, že fotku nestihnete zaslat v zadaném termínu, šance na sbírání lajků skrze danou fotku propadá. Termíny jsou:

  • 16.1 - první pracovní foto (1 fotka)

  • 30.1 - druhé pracovní foto (1 fotka)

  • 13.2 - třetí pracovní foto (1 fotka)

  • 27.2 - foto konečného výsledku (10 fotek, z nichž 3 fotky musí zachycovat detail modelu)

  • Fotky pracovních postupů jsou naschvál nastaveny na jediný záběr, protože do modelářského hobby patří i správné pořízení snímku svého díla v jakémkoli stavu. Dvojnásob to platí pro fotky konečného výsledku, u kterých je podmínkou pořídit z 10 snímků 3 záběry detailů modelu (zbraň, helmice, nárameník, podstavec atd.)

  • Definitivní vyhlášení vítězů je 3.3.2023

  • Hlavní cena pro ONLINE vítěze je voucher na 1000 kč společně s fyzickou cenou Colours Brush!

 

Průběh OFFLINE soutěže:

  • Na náš email (obchod@coloursofwarriors.com) zašlete přihlášku, která se bude skládat z vašeho jména (či přezdívky), kontaktu (mail + telefon), jména modelu a přiložené fotky rozdělané miniatury, se kterou chcete soutěžit. První fotka miniatury MUSÍ být ve fázi, kdy ji teprve začnete barvit (nebo skládat). Ideální a zároveň maximální hranice startovního stavu, je složená a jednobarevně naprimovaná miniatura. Přihlášky přijímáme nejpozději DO 6. LEDNA.

  • Model MUSÍ být ze seznamu povolených modelů, který naleznete níže.

  • Model složíte a nabarvíte ve vlastním tempu. Deadline je však 3.3.2023, kdy model MUSÍTE vystavit v Colours of Warriors v Plzni na prezentaci všech soutěžících modelů v 17:00.

  • Body získáte od všech ostatních soutěžících a od týmu Colours. Každý dostane možnost 3x ohodnotit libovolný vystavený model 3, 2 nebo 1 bodem. Na lístek napíše jméno majitele, počet udělených bodů a vhodí ho do boxu u pultu.

  • Body se na konci soutěže (čas určí pořadatel) sečtou a vyhrává model s největším počtem bodů.

  • Vítěz vyhrává poukaz v hodnotě 1000 kč na nákup v Colours společně s fyzickou cenou Colours Brush!

 

Seznam povolených modelů:

Titánské modely pouze z Warhammer 40K, tedy konkrétně Imperial & Chaos Knights, NIKOLI však modely z řady Adeptus TitanicusPovolené modely:

  1. Knight Valiant

  2. Impreial Knight Warden

  3. Knight Errant

  4. Imperial Knight Crusader

  5. Knigh Paladin

  6. Knight Preceptor

  7. Imperial Knight Gallant

  8. Knight Castelan

  9. Knight Abominant

  10. Knight Despoiler

  11. Knight Tyrant

  12. Knight Desecrator

  13. Knight Rampager

Všem účastníkům přejeme mnoho štěstí a radosti při tvorbě. Už teď se velice těšíme na vaše výtvory!

 

Finále soutěže

Přátelé, je naprosto neuvěřitelné, jaká kreativita & píle se ve vás skrývá! Poslali jste nám finální fotky vašich Imperiálních i Chaos Knightů, ze kterých nám padala čelist. Jsme proto rádi, že někteří soutěžící ONLINE se účastní i OFFLINE soutěže, kde budou modely naživo k vidění.

Mnohokrát děkujeme všem za účast! 3.3 (pátek) vyhlásíme vítěze ONLINE soutěže a slavnostně předáme ceny. Pokud nebude soutěžící přítomen přímo v obchodě, kontaktujeme ho.

Hlasy z ONLINE soutěže byly sečteny ve 14:10 z důvodů přípravy OFFLINE přehlídky přímo v prodejně. Sečteny byly všechny hlasy (lajky) ze všech fotek (finálních i pracovních) z sítí Facebook a Instagram

Vítěz ONLINE soutěže - Ondřej "Had" Brázda

Had Colours Knight Final 1-min

 

Vítěz OFFLINE soutěže - Honza Brožák

top0108-min

 

Samozřejmě si nemůžeme všechno nechat pro sebe. Níže můžete vidět výsledky několika desítek hodin práce a lásky k modelaření. Všem moc gratulujeme k vytvoření takto nádherných miniatur! Smekáme. Stačili jsme sestříhat i video z akce, které rychle shrnuje přátelskou náladu celé OFFLINE soutěže.

 

Josef Šašek

 

Jan Wallenfels

 

Štěpán "Foltest" Halla

 

Lukáš Kačinetz

 

Smíša

 

Ondřej "Had" Brázda (Vítěz ONLINE soutěže)

 

Martin Žíla

 

Honza Brožák (Vítěz OFFLINE soutěže)

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz